Informatie en prijzen voor stucwerk aan muren, gevel en plafond vindt u hier! Gratis offertes aanvragen bij stukadoors.

Aardeklussenbedrijf

“Wij maken uw nieuwbouwwoning superstrak glad en wit, met een kant-en-klare totaaloplossing, transparantie en efficiëntie”

Aardeklussenbedrijf is een bedrijf dat al vele jaren ervaring heeft op het gebied van stuckwerk afbouwsystemen. Dit betekent dat ze veel kennis hebben opgebouwd over de verschillende materialen, technieken en methodes die worden gebruikt bij het afwerken van wanden en plafonds. Door hun jarenlange ervaring hebben ze een uitgebreid netwerk opgebouwd waardoor ze toegang hebben tot de nieuwste producten en technologieën op dit gebied. Hierdoor kunnen ze hun klanten de meest moderne en efficiënte oplossingen aanbieden.

Naast hun technische expertise, staat Aardeklussenbedrijf ook bekend om hun professionele en persoonlijke aanpak. Ze zullen u grondig adviseren over de verschillende mogelijkheden die er zijn voor uw project, en samen met u een plan opstellen dat voldoet aan al uw wensen en eisen. Dit kan variëren van esthetische overwegingen tot technische eisen zoals brandveiligheid. Aardeklussenbedrijf is betrouwbaar, ervaren en streeft naar de beste resultaten voor hun klanten. Ze zijn altijd bereid om extra mijl te gaan om te zorgen dat hun klanten tevreden zijn met het eindresultaat.

Can Mastanov
Can Mastanov
Dit bedrijf heeft mijn huis gestuct en die alle plafonds waren echt moeilijk om te stucen maar einde resultat was heel mooi en gladde muren en plafonds geleveerd en ik zou je aanraden om met zulke goede en mooie bedrijven samen te werken.!!
Juliedawn Tucker
Juliedawn Tucker
Mooi werk geleverd en snel, vriendelijke mensen, netje,s achtergelaten en zeker herhalings vatbaar
William Pezy
William Pezy
Ik wilde de keuken en een muur van een slaapkamer van nieuw stucwerk voorzien. Contact via de app was snel en goed. Foto's van het te leveren werk gestuurd en een afspraak gemaakt. Geen 8-4 mentaliteit en erg vriendelijk. Alles is nu aan het drogen. Het ziet er strak uit. Als ik weer een klus heb neem ik opnieuw contact op.
Sercan Aktas
Sercan Aktas
We hebben een samen werking hadden met Aardeklussenbedrijf een als ik moet eerlijk zijn in zer korte tijd hebben ze 1200m2 opgeleverd en de einde resultaat was echt mooi was echt strak strak een netjes die jongens hebben verstand van zijn werk. Ik ben als schilderbedrijf zeer tevreden, als ik weer een andere klus heb, wil ik graag weer 100% met jullie samenwerken..!!
Pascal Jdjdjd
Pascal Jdjdjd
Inmiddels bij mij voor de 2de keer langs geweest te stucen Resultaat is super strak. Op korte termijn beschikbaar. Ook fijn dat alles netjes is achter gelaten.
Stephan Hut
Stephan Hut
171 m2 gestuct in 3 dagen. Netjes op tijd en volgens afspraak. En prima prijs en aardige jongens. Zeer tevreden.
AJ
AJ
Professioneel stucbedrijf. Bij mij hebben ze meer dan 400m2 gestuuct en binnen 5 dagen super strak werk opgeleverd. Als een geoliede machine gingen ze op maandag aan de slag daarna steeds minder mensen over de vloer en steeds strakker werd het resultaat. Foto is representatief voor net opgeleverd stucwerk (moet nog drogen)
Ellen Stutterheim
Ellen Stutterheim
Aardeklussenbedrijf heeft bij ons strak en goed stucwerk geleverd. Ze hebben met twee mannen in 3 dagen tijd 160 m2 plafond en wanden in de woonkamer gestuct. Er is hard en netjes gewerkt. Ik zou ze voor een volgende klus zeker weer benaderen.

Aardeklussenbedrijf

Informatie en prijzen voor stucwerk aan muren, gevel en plafond vindt u hier! Gratis offertes aanvragen bij stukadoors.

Gratis Offerte Aanvraag